Herkkua leivän päälle kahdessa viikossa – herneenversojen kasvattaminen on helppoa ja halpaa

Tuoreet herneenversot maistuvat leivän päällä tai vaikka sen välissä. Armi Salonen

Kevät on jo pitkällä, mutta keväistä vehreyttä joutuu vielä odottelemaan. Satokauden voi aloittaa helposti sisätiloissa esimerkiksi herneenversoja kasvattamalla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty