Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pensasmarjat tasapainottavat leivonnaisten makeutta ja grilliruokien rasvaisuutta – katso reseptit

Nyt korjataan elokuun marjasatoa. Herukat ja karviaisetkin ovat monikäyttöisiä.

Loppukesä on pensasmarjojen sesonkiaikaa. Kun mansikka on antanut jo pääsatonsa, on aika suunnata katse pensaissa kypsyviin herukoihin ja karviaisiin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Aamupostin sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi