Haukiko muka huono kala? Näillä resepteillä siitä syntyy herkullista ruokaa, eikä ruotoja tarvitse murehtia

Ruotojen määrä vähenee, kun opettelee poistamaan hauesta y-ruodon.

Kasvatettu kirjolohi on yhä suomalaisten suosikkikala – oli kyse sitten kotimaisesta tai ulkomailta tuodusta kalasta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Aamupostin sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi