Nike vetäytyy kokonaan Venäjältä – edes mobiilisovellusta ei enää saatavilla

Urheiluvaatteita ja kenkiä valmistava Nike vetäytyy kokonaan Venäjän markkinoilta. Aiemmin se ilmoitti, että sen myymälät ovat sulkeneet väliaikaisesti ovensa.

Nyt Niken tuotteita esittelevät verkkosivut, eikä mobiilisovellus ole enää saatavilla Venäjällä, venäläinen talouslehti RBK kertoo.

– Nike on päättänyt vetäytyä Venäjän markkinalta, eikä sen sivusto tai Nike app ole käytettävissä, yhtiö on RBK:n mukaan viestinyt.

Venäjän hyökättyä Ukrainaan moni länsimainen yritys on päättänyt poistua Venäjän markkinalta. Länsimaiset tuotemerkit ovat olleet suosittuja Venäjällä. Ne ovat merkinneet laatua, vapautta ja vaurautta.

Ulkomaisten yritysten toiminnan lopettamisen seurauksena käyttötavaroiden myynti romahti huhtikuussa Venäjällä. Erityisen suurta lasku on ollut Moskovassa ja sen alueella, sekä Pietarissa.

Länsiyritysten toiminnan lopettamisen vaikutusta venäläiseen käyttötavarakaupan myynnin volyymiin on käsitelty laajemmin tässä artikkelissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut