Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HS:n toimittaja Paavo Teittinen voitti eurooppalaisen journalismipalkinnon

Helsingin Sanomien toimittaja Paavo Teittinen on voittanut eurooppalaisen journalismipalkinnon. Palkinnosta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Teittinen sai European Press Prize -palkinnon tutkivan journalismin kategoriasta artikkelillaan ihmiskauppatutkinnan ongelmista. Teittisen artikkeli Tutkinta lopetettu julkaistiin Helsingin Sanomissa viime vuoden huhtikuussa.

Vuosittain jaettava European Press Prize jaetaan neljässä kategoriassa. Kustakin kategoriasta myönnetään yksi palkinto, jonka arvo on 10 000 euroa.

European Press Prizen palkintoehdokkaita oli tänä vuonna yhteensä 20, ja ne valittiin liki 900 ehdotuksen joukosta yhteensä 43 maasta.

European Press Prizen takana on 11 eurooppalaista mediayhtiösäätiötä ja järjestöä. Helsingin Sanomia julkaiseva Sanoma Media Finland ei ole mukana joukossa.

Teittisen artikkeli Tutkinta lopetettu voitti toukokuussa myös tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon. Teittinen palkittiin lisäksi toukokuussa Suuren journalistipalkinnon Vuoden journalistina.

Helsingin Sanomia julkaiseva Sanoma Media Finland on STT:n suurin omistaja.

------

Korjaus klo 23.32: Teittinen palkittiin toukokuussa Suuren journalistipalkinnon Vuoden journalistina, ei huhtikuussa.