Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Älä heitä valkosipulin kukkavarsia pois – maku yllättää ja sopii moniin ruokiin, katso reseptit

Viljelijä ja kaksi intohimoista valkosipulin ystävää kertovat vinkkejä kukkavarsien hyödyntämiseen.

Vesa Mättö aloitti valkosipulin viljelyn 20 vuotta sitten istuttamalla maahan muutaman kiinalaisen valkosipulin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Aamupostin sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi