CNN: Venäjän ohjusisku Lozovan kaupunkiin vaurioitti yli tuhatta asuntoa ja 11 oppilaitosta

CNN-uutiskanavan mukaan Venäjän ohjusiskussa Harkovan alueella sijaitsevaan Lozovan kaupunkiin on vaurioitunut yli tuhat asuntoa ja 11 oppilaitosta. CNN:n mukaan tuhoista on kertonut kaupungin pormestari Serhiy Zelensky viestintäsovellus Telegramissa julkaisemassaan videoviestissä lauantaina. Venäjä iski Lozovan kaupunkiin ohjuksilla perjantaina.

– Tuhot ovat shokeeraavia: 11 oppilaitosta, mukaan lukien viisi koulua. Lisäksi on epäselvää, minkä verran tuhoja on aiheutunut sairaalassa ja klinikoilla. Kaupungin kulttuurikeskus on tuhoutunut täysin, Zelensky kertoi postauksessaan CNN:n mukaan.

Lisäksi pormestari Zelensky kuvaili, että pommituksissa vaurioituneiden koulutusrakennusten joukossa on esimerkiksi Harkovan kansallisen auto- ja tieyliopiston Lozovan toimipiste ja muun muassa sen opiskelija-asuntola.

Jo perjantaina CNN raportoi Venäjän ohjusiskun tuhonneen paikallisen kulttuurikeskuksen Lozovassa. Seitsemän ihmistä, mukaan lukien 11-vuotias lapsi, loukkaantuivat Ukrainan presidentinhallinnon kertomien tietojen mukaan iskussa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut