Eurojackpotissa ei täysosumia, perjantaina tarjolla Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto – katso tiistain oikea rivi

Eurojackpotista ei löytynyt viikolla 20/2022 tiistain arvonnassa yhtään täysosumaa. Se tarkoittaa, että tämän viikon perjantaisessa arvonnassa on tarjolla Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto, peräti 106 miljoonaa euroa.

– Nyt ollaan jo todella lähellä maksimia. Suomessa ei ole koskaan aikaisemmin ollut tarjolla yli sadan miljoonan euron voittoa. Olisihan se hienoa, jos tuollainen rahapotti pamahtaisi tänne Suomeen, sanoo Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa.

Suomen rahapelien voittoennätys on Siilinjärven Eurojackpot-porukan nimissä elokuulta 2019. Siilinjärven K-Supermarket Herkkupadassa pelannut 50 osuuden porukka voitti tuolloin 91,9 miljoonaa euroa.

Tiistain arvonnan oikea rivi on: 2, 13, 41, 45 ja 50. Tähtinumerot: 2 ja 3.

5+1-tuloksia oli pelattu yksi, Saksassa. Voiton arvo on noin 1,53 miljoonaa euroa. Myös kaikki kolme 5+0-tulosta löytyivät Saksasta. Niiden voitto-osuus on 288 385 euroa.

Jokerin oikea rivi on 2 2 5 6 4 5 8. Arvonnassa löytyi yksi kuusi oikein -tulos, jolla voittaa 20 000 euroa.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Ateena 6. Tuhannen euron voittoja lähti jakoon neljä kappaletta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut