Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Täällä valmistetaan Suomen suosituinta valmisruokaa – maksalaatikkoa maistetaan Sahalahden tehtaalla kerran tunnissa

Päivässä paistuu noin 35 000 vuokaa.

Kolmekymmentä metriä pitkään uuniin mahtuu 4 500 maksalaatikkoa. Päivän aikana paistuu noin 35 000 vuokaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Aamupostin sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi