Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen kehittävät perinneruoista kulinaristisia herkkuja – nappaa talteen juvalaisen Raija Kaartisen alkuperäinen läskisoosiresepti

Huippuravintola etsii suomalaisen ruokakulttuurin syviltä juurilta voittoisia polkuja Euroopan huipulle.

Läskisoosin juuret löytyivät Etelä-Savosta Juvalta. Se on myös yksi osa kulinaarista palapeliä, joka johti arvostetun Michelinin tähden myöntämiseen Ravintola Finnjävelille.

Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Aamupostin sisällöt.

Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 2,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi