Nyt varovasti pääsiäisherkkujemman kanssa: Kinderin tuotteita vedetään takaisin mahdollisten salmonellatartuntojen vuoksi

Ferrero Scandinavia AB ilmoittaa vetävänsä myynnistä joitakin eriä Kinder-suklaatuotteita. Takaisinveto tehdään varotoimenpiteenä, sillä joissain maissa on noussut esiin epäily kyseisten tuotteiden ja salmonellatartuntojen välllä. Asiasta tiedottaa Ruokavirasto. Yrityksen mukaan yhdessäkään markkinoilla olevassa Kinder-tuotteessa ei ole havaittu salmonellaa, eikä asiasta ole kuulunut kuluttajapalautetta.

Takaisinveto koskee vain seuraavia tuotteita ja niiden parasta ennen -päiväyksiä: Kinder Surprise 20g (parasta ennen 11.7-7.10.2022), Kinder Surprise 20g Pinkki (parasta ennen 11.7.-7.10.2022), Kinder Surprise 20g x 3-pack (parasta ennen 11.7-7.10.2022), Kinder minimunat (parasta ennen 21.8.2022) ja Kinder Schoko-Bons (parasta ennen 25.5.-19.8.2022).

– Teemme vähittäiskaupan toimijoiden kanssa yhteistyötä varmistaaksemme, että nämä tuotteet poistetaan myynnistä. Jos olet ostanut tällaisen tuotteen, tuotetta ei suositella syötäväksi. Pyydämme säilyttämään tuotteen ja olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, Ferrero ohjeistaa kuluttajia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut