Nordean verkko- ja mobiilipankkiin kirjautumisessa oli häiriöitä perjantaina, vika korjattu

Nordean verkko- ja mobiilipankkiin kirjautumisessa oli häiriöitä perjantai-iltana. Pankki kertoi häiriöistä Twitter-tilillään alkuillasta.

Kello 21:n jälkeen Nordea ilmoitti, että palveluissa esiintynyt häiriö oli saatu korjattua. Pankin palvelut olivat siinä vaiheessa palanneet normaalisti asiakkaiden käytettäviksi.

Nordean palveluihin kohdistui helmi-maaliskuun vaihteessa ulkopuolista häirintää. Palvelunestohyökkäys aiheutti ongelmia kirjautumisessa mobiili- ja verkkopankkiin, mutta asiakkaiden tiedot tai rahat eivät vaarantuneet.

Palvelunestohyökkäyksessä verkkopalveluun kohdistetaan niin paljon verkkoliikennettä, että se estää palvelun normaalin käytön.

Finanssivalvonta (Fiva) kertoi viime viikolla, että helmi-maaliskuun vaihteessa muutamiin suomalaisiin pankkeihin kohdistui palvelunestohyökkäyksiä, jotka aiheuttivat katkoja ja hidastumista verkko- ja mobiilipankeissa. Hyökkäysten tekijöistä ei ole tietoa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut