Ilmatieteen laitos varoittaa huonosta ajokelistä jo perjantaina maan keski- ja pohjoisosissa

Viikonlopuksi luvataan vesi-, räntä- ja lumisateita, vaarallisen voimakkaita tuulia ja huonoa ajokeliä. Sää on myös selvästi viime viikkoja kylmempää. Ensimmäiset lumisateet satavat perjantain vastaisena yönä maan itä- ja pohjoisosassa, kertoo Ilmatieteen laitos.

Perjantaipäivän aikana lunta sataa etenkin maan pohjoisosassa, mutta myös Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa tulee lunta. Ilmatieteen laitos varoittaa huonosta tai erittäin huonosta ajokelistä paikoin maan keski- ja pohjoisosissa aamupäivästä alkaen lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Lauantaina lunta sataa lähinnä maan itä- ja keskiosissa. Lauantaista lähtien lämpötilat ovat pääosin pakkasen puolella koko maassa.

Varhain lauantaina pohjoisen ja luoteen välinen tuuli yltyy vaarallisen voimakkaaksi maa-alueilla monin paikoin maan etelä- ja keskiosissa. Merialueilla on voimassa kovan tuulen varoituksia ja aallokkovaroituksia lauantain vastaisesta yöstä alkaen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut