Laskiaissunnuntai on Suomessa aurinkoinen ja lämmin

Laskiaissunnuntaita päästään viettämään Suomessa suurelta osin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä, Ilmatieteen laitos kertoo. Etelän ja lounaan välinen tuuli voimistuu päivällä, mutta sää on liki koko maassa aurinkoinen.

Lapin yli kulkee sunnuntain vastaisena yönä kapea lumisadealue, mutta päivällä myös pohjoisessa on selkeää. Lännessä pilvisyys voi päivän mittaan hieman lisääntyä.

Lämpötila on päivällä suurimmassa osassa maata nollasta neljään astetta. Lämpimintä on Länsi-Suomessa, ja Torniolaaksossakin elohopea kipuaa plus kolmeen asteeseen. Kainuun ja Pohjois-Karjalan maakunnissa lämpötila voi jäädä hieman pakkasen puolelle.

Ilmatieteen laitoksen mukaan ensi viikko on ainakin alkuun poutainen ja aurinkoinen. Viikon puolivälissä voidaan nähdä joitain lumisateita, mutta loppuviikko on jälleen aurinkoinen. Alkuviikko on myös melko lämmin, mutta viikon loppupuolella sää hieman kylmenee.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut