Myös Emma Karilla positiivinen koronatestin tulos – Mika Lintilä ja Iiris Suomela kertoivat aiemmin tänään positiivisesta koronatestistä

Ympäristö- ja ilmastoministeri Emma Kari (vihr.) kertoi maanantai-iltana Twitterissä saaneensa positiivisen tuloksen koronaviruksen kotitestistä. Positiivisesta koronan pikatestin tuloksesta kertoivat aiemmin maanantaina myös elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) ja vihreiden puheenjohtajan sijainen Iiris Suomela.

Sekä Lintilä että Kari kertoivat varmentavansa vielä tuloksen pcr-testissä. Lintilä kirjoitti Twitterissä olevansa oireeton ja jäävänsä etätyöhön. Kari kertoi olleensa omaehtoisessa karanteenissa palattuaan perjantai-iltana ympäristö- ja energiaministerien epävirallisesta kokouksesta Ranskasta.

Suomela kertoi tiedotteessa, että hänen vointinsa on kohtuullisen hyvä. Suomela on ollut omaehtoisessa karanteenissa kotonaan viime perjantaista lähtien, jolloin hän sai tiedon päiväkoti-ikäisen lapsensa sairastumisesta.

Lukuisat johtavat poliitikot ovat kertoneet koronatartunnoistaan viime viikkojen aikana.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut