Valkoisessa talossa on uusi asukas: presidentti Biden esitteli somessa Commander-koiranpennun

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on esitellyt Facebookissa perheensä uuden jäsenen Commander-koiran ja toivottaa karvakuonon tervetulleeksi Valkoiseen taloon.

Presidentin Facebook-tilillä julkaistussa videossa Biden heittelee saksanpaimenkoiralta näyttävän uuden tulokkaan kanssa palloa.

Leikkisänä videolla esiintyvä Commander loikkii taloon puolisen vuotta sen jälkeen, kun Biden kertoi perheen aiemman lemmikin, 13-vuotiaan saksanpaimenkoira Champin kuolemasta.

Uutiskanava CNN :n lähteen mukaan Bidenit saivat Commanderin lahjana. Uutiskanavan mukaan koiranpennun nähtiin leikkivän Valkoisen talon pihalla maanantaina.

Major lähetettiin Delawareen näykintätapausten vuoksi

Presidenttiperheellä on myös Major-niminen saksanpaimenkoira. Edesmennyttä Champia nuorempi Major sai julkisuutta sopeutumisvaikeuksiensa vuoksi perheen muutettua Valkoiseen taloon.

Major puri keväällä tiettävästi ainakin yhtä salaisen palvelun agenttia ja yhtä kansallispuistoista vastaavan viraston työntekijää.

Rescue-koira Major lähetettiin tapausten jälkeen tilapäisesti takaisin Bidenien vanhaan kotiin. CNN:n mukaan Major onkin elänyt tuon jälkeen pitkälti Delawaren Wilmingtonissa, eikä koiraa ole sittemmin juuri nähty Washingtonissa.

Valkoinen talo kertoi huhtikuussa, että Majoria koulutettaisiin Wilmingtonissa, jotta koira saataisiin sopeutumaan elämään Valkoisessa talossa.

NBC News kertoi elokuussa, että julkista hallintoa seuraavan konservatiivisen Judicial Watch -järjestön näkemien salaisen palvelun vuodettujen sähköpostien mukaan Major olisi ollut näykkivämpi kuin Valkoinen talo antoi ymmärtää. Tapauksia olisi sähköpostien mukaan ollut useampia kuin alkujaan kerrottiin. Sähköposteissa salaisen palvelun agentit ovat varoitelleet toisiaan Majorin arvaamattomuudesta ja antaneet neuvoja koiran kanssa toimimiseen.

Valkoiseen taloon saattaa olla muuttamassa myös kissa

Bidenien on kerrottu olevan hankkimassa perheeseen myös kissaa. CNN:n mukaan kaksi Bidenien kissasuunnitelmia tuntevaa henkilöä on kertonut, että kissa olisi sijaishoidossa perheen tuttavilla.

Uutiskanavan lähteiden mukaan tarkkaa muuttoajankohtaa ei ole vielä päätetty.

– Sen odotetaan tapahtuvan erittäin läheisessä tulevaisuudessa, CNN:lle kuitenkin kerrotaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut