Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kertomuksia sairaalapapin työstä, joulukoristemuotia ja "Peltsi" Peltolan unelmatyö – näköislehti tarjoaa luettavaa jokaisena päivänä läpi joulun

Näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa jokaisena päivänä myös läpi joulun. Lue pyhinä ainakin nämä jutut:

1. Sairaalapappi Pia Haikosen työssä näkyy, miten arki voi muuttua hetkessä: "On niin tavallista kohdata ihminen, joka on lähtenyt aamulla normaalisti töihin aavistamatta, että illalla on sairaalassa elämä muuttuneena."

2. Moni muistaa Monrepos'n, tai tuntee sen ainakin vanhasta iskelmästä. Viipurilainen puisto pääsi neuvostoaikana huonoon kuntoon. Nyt sitä restauroidaan, mutta työ on saanut sekä Suomesta että Venäjältä kovaakin kritiikkiä.

3. Punaiset pallot ovat yksi suomalaisten pitkäaikaisista suosikeista joulukoristeissa. Silti muoti muuttuu myös koristeissa. Nyt pinnalla ovat erityisesti yönsininen, pastellisävyt ja luonnonmateriaalit.

4. Mikko "Peltsi" Peltola on nähnyt monenlaisia luontokohteita työnsä kautta. Yksi on yli muiden: "Kyllä se varmaan on tuo Käsivarren erämaa. Vaellus Haltille on jäänyt ikuisesti mieleen".

5. Etäkokouksissa ei ole enää soveliasta röhnöttää yöpaita päällä ja pitää kameraa kiinni. Pian sopivan asun voi valita virtuaalisesta vaatekaapista. Tämä The Fabricant-yhtiön luomus sopii ennakkoluulottomille.