Ennakkoluulot estävät hevosenlihan yleistymistä – Makkarayrittäjä: "Liha on ensiluokkaista, mutta se jakaa tunteita"

Hevosenlihaburgerin pihviä paistetaan maksimissaan minuutti. Mausteena käytetään vain suolaa ja pippuria. Tomi Kangasniemi

Kotimaisen hevosenlihan myynti on Suomessa vähäistä ja myös kulutus on ollut laskusuunnassa. Tämä ihmetyttää vastikään Turkuun hevosenliharuokia tarjoavan ravintola Hullun Ponin avannutta Pauliina Vineä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty