Puhemies Anu Vehviläinen jättää aluevaalit väliin

Eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen (kesk.) ei asetu ehdolle tammikuun aluevaaleissa. Vehviläinen toteaa tiedotteessaan , että hänen ratkaisunsa perustuu henkilökohtaisiin syihin, työ- ja elämäntilanteeseen.

– Olen saanut olla valtakunnan politiikassa mukana yli kolmekymmentä vuotta viidellä eri vuosikymmenellä, yli kaksikymmentä vuotta kansanedustajana ja lähes kymmenen vuotta ministerin tai puhemiehen tehtävissä. Omalta osaltani ajattelen, että nyt ei ole aika hakeutua uusiin ja sitoviin luottamustehtäviin, Vehviläinen sanoo tiedotteessaan.

Hän sanoo, että jokaisen kansanedustajan tulee itse arvioida työ- ja elämäntilannettaan uusien vaalien alla.

– Yleisesti totean, että kansanedustajat tuovat sekä kunta- että maakuntatason päätöksentekoon laaja-alaista lainsäädännön osaamista ja tietämystä julkisen talouden realiteeteista, Vehviläinen kirjoittaa.

Eduskuntatehtäviensä lisäksi Vehviläinen on myös Joensuun kaupunginvaltuuston sekä Pohjois-Karjalan maakuntavaltuuston jäsen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut