Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hans Välimäki ja 11 muuta ruokagurua julistivat periaatteet pohjoismaiselle keittiölle vuonna 2005 – himottuja Michelin-tähtiä alkoi ropista suomalaisiinkin ravintoloihin

Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran Aromissa 6/21.

Olin syömässä vuonna 2004 uudessa kiinnostavassa ravintolassa Kööpenhaminassa. Vähäeleisesti kalustettu ravintolasali tulvi valoa. Lautasella kiikutettiin ruokaa, jonka kaikki raaka-aineet olivat Pohjoismaista. Viimeistään kaurapuurosta ja turskannahasta taiteiltu näkkileipä herätti mielenkiinnon ruokaa ja sen kokkia kohtaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Aamupostin sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi