Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Sairaalahoidossa 187 koronapotilasta – määrä kasvanut viikossa noin 40 ihmisellä

Kaikkiaan Suomessa on raportoitu pandemian aikana 148 672 koronavirustartuntaa. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

Maiju Ylipiessa / STT

Suomessa on sairaalahoidossa 187 koronaviruksen aiheuttamaan tautiin sairastunutta ihmistä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Heistä tehohoidossa on 36.

Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden yhteismäärä on noussut maanantaista seitsemällä ihmisellä. Tehohoidossa on niin ikään seitsemän ihmistä enemmän kuin maanantaina.

Koronapotilaiden määrä sairaaloissa on ollut viime aikoina kasvussa. Sairaalahoidossa on nyt noin 40 koronapotilasta enemmän kuin viikko sitten. Kahden viikon takaisesta sairaalapotilaiden määrä on kasvanut noin 60:llä.

Toisen rokotteen saanut yli 74 prosenttia 12 vuotta täyttäneistä

Toisen koronarokoteannoksen on THL:n mukaan saanut Suomessa 74,1 prosenttia 12 vuotta täyttäneistä eli noin 3,62 miljoonaa ihmistä. Ensimmäisen rokoteannoksen on saanut 84,5 prosenttia 12 vuotta täyttäneistä eli noin 4,13 miljoonaa ihmistä.

Koronavirustartuntoja on tänään raportoitu 753. Kahden viime viikon aikana on raportoitu 7 760 tartuntaa, mikä on 1 948 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan Suomessa on raportoitu pandemian aikana 148 672 koronavirustartuntaa.

Uusia koronavirukseen liittyviä kuolemantapauksia on tänään raportoitu kaksi. Koronakuolemia on raportoitu Suomessa yhteensä 1 111.

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut