Punajuuri värjää pastan kauniisti ja sopii myös pihveihin ja salaattiin – katso tästä herkulliset reseptit

Punajuuripasta on upean väristä. Kastike valmistuu helposti vain muutamasta raaka-aineesta. Minna Raitavuo

Kun koulun ruokalistalla oli aikanaan tarjolla kananmunakastiketta, odottivat salaattilinjastolla poikkeuksetta säilykepunajuurisiivut.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi