Tuplapiikit saanut jo 69 prosenttia 12 vuotta täyttäneestä väestöstä

Suomessa kaksi koronarokoteannosta on saanut 69 prosenttia 12 vuotta täyttäneestä väestöstä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kaksi rokoteannosta on tähän mennessä saanut 3,37 miljoonaa ihmistä. Eilisen jälkeen toisen koronarokoteannoksen on saanut yli 22 400 ihmistä.

Ensimmäisen annoksen osalta rokotuskattavuus on 83,7 prosenttia, eli ensimmäisen annoksen on Suomessa saanut noin 4,09 miljoonaa ihmistä. Ensimmäisten koronarokoteannosten määrä nousi eilisestä noin 3  800:lla.

827 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 827 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Luvussa on todennäköisesti mukana myös eilen raportoimatta jääneitä tartuntoja.

Uusien koronatartuntojen määrä ei päivittynyt THL:n sivuille eilen. THL:n tiedonhallintajohtaja Aleksi Yrttiaho arvioi STT:lle, että määrä täydentynee tänään automaattisesti.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 5 770 tartuntaa, mikä on 1 752 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Koronatartuntojen ilmaantuvuus on tällä hetkellä suurinta Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä, jossa on raportoitu reilut 160 tartuntaa sataatuhatta asukasta kohden kahdessa viikossa. Koko Suomen ilmaantuvuusluku on noin 104.

Kaikkiaan Suomessa on raportoitu tähän mennessä 139 405 koronavirustartuntaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut