Lotosta 3,6 miljoonan euron voitto Kouvolaan

Loton arvonnassa löytyi tällä viikolla (kierros 33/2021) yksi täysosuma, jolla voitti 3,6 miljoonaa euroa. Voitto osui nettipelaajalle Kouvolaan.

Kouvolalainen voittaja saa nettipelaajana voittonsa suoraan tililleen.

Arvonnassa löytyi myös yksi 6+1-tulos, jolla voitti reilut 177 000 euroa. Voitto osui nettipelaajalle Lappeenrantaan. Myös hän saa voittonsa suoraan tililleen.

Loton kierroksen 33/2021 oikea rivi on 5, 14, 18, 21, 27, 29, 40 ja lisänumero 24. Plusnumeroksi arvottiin 23.

Ensi viikolla Loton potissa on 1,2 miljoonaa euroa.

Lauantai-Jokerista 40 000 euroa Hämeenlinnaan

Lauantai-Jokerista löytyi kolme 6 oikein -tulosta, joista yksi oli tuplattu. Tuplattu 40 000 euron voitto osui pelaajalle, joka oli pelannut Tokmanni Tuulosessa Hämeenlinnan Tuuloksessa. Voittaja ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen pelisalista.

Toinen 20 000 euron tuplaamattomista voitoista osui nettipelaajalle Helsinkiin ja toinen pelaajalle, joka oli pelannut K-Market Kokinvuoressa Raisiossa. Helsinkiläinen nettipelaaja saa voittonsa suoraan tililleen. Raisiossa pelannut voittaja ei ollut tunnistautunut Veikkaus-kortilla, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen pelisalista.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 9 2 9 4 2 3 4.

Lomatonnin voittorivi on Berliini 7. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 22 kappaletta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut