Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Yksi ihminen kuoli rekan ja henkilöauton kolarissa valtatiellä 9

STT

Aurassa Varsinais-Suomessa sattui tiistaina liikenneonnettomuus, jossa kuoli yksi ihminen, Lounais-Suomen poliisi kertoi. Onnettomuus tapahtui valtatie 9:n ja Riihikoskentien risteyksessä noin neljältä iltapäivällä.

Poliisin mukaan henkilöauto oli ajanut valtatietä Turun suunnasta ja ollut kääntymässä vasemmalle Riihikoskentielle. Takaa tullut toinen henkilöauto ei ollut huomannut edessään kääntymässä ollutta autoa, vaan oli törmännyt tämän perään.

Kääntymässä ollut henkilöauto oli ajautunut törmäyksen voimasta vastaantulevien kaistalle. Samaan aikaan risteykseen oli ajanut vastaantulevien kaistaa yhdistelmärekka. Henkilöauto ajautui sivusuunnasta rekan alle.

Rekan alle jääneen henkilöauton kyydissä oli poliisin mukaan yhteensä neljä ihmistä, joista yksi kuoli. Toinen kyydissä ollut ihminen loukkaantui erittäin vakavasti. Muita vakavia henkilövahinkoja ei sattunut.

Valtatie 9 oli onnettomuuden vuoksi poikki liikenteeltä noin puolitoista tuntia.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut