Kesä ja järvikala, siinäpä hyvä pari – kotimaisen kalan syönti on terveellinen teko itselle ja ympäristölle, katso reseptit

Kotimaisen kalan myynti kasvoi viime vuonna esimerkiksi S-ryhmällä. Silti suuri osa suomalaisista syö edelleen tuontikalaa.

Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan kalaa olisi hyvä syödä vähintään kaksi kertaa viikossa, eri kalalajeja vaihdellen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Aamupostin sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi