Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Suomessa raportoitu 68 uutta koronatartuntaa

THL:n mukaan viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 1 104 koronatartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Kuvituskuva. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Suomessa on raportoitu 68 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 1 734 tartuntaa, mikä on 1 104 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Silloin raportoitiin 2 838 tartuntaa.

Yhteensä Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu 93 226 koronavirustartuntaa. Koronatestejä on tehty tähän mennessä jo yli 5,1 miljoonaa.

Tartuntojen ilmaantuvuusluku kahden viikon ajalta on noin 31 tartuntaa sataatuhatta suomalaista kohden. Edeltävien kahden viikon ilmaantuvuusluku oli yli 52.

Maan korkein ilmaantuvuusluku, hieman alle 67, on Kanta-Hämeessä, matalin puolestaan Lapissa, jossa se on alle kaksi.

Koronavirusrokotteen ensimmäisen annoksen on saanut nyt 47,2 prosenttia suomalaisista, THL kertoo. Määrä on lisääntynyt eilisestä hieman vajaalla 11 500 rokotetulla.

Rokotteen toisen annoksen on saanut 10,9 prosenttia suomalaisista. Kaksi annosta saaneiden määrä on noussut eilisestä noin 6 500:lla.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut