Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

IS: Lapin käräjäoikeus joutui perumaan Jere Karalahden käräjät, oikeus ei tavoittanut Karalahtea edes etsintäkuulutuksella

Jere Karalahtea syytetään laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä ja pahoinpitelyn yrityksestä. Heikki Löfman
Anna Kivinen

Anna Kivinen

Lapin käräjäoikeus on perunut ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden Levin seikkailujen käsittelyn ensi viikolta. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

IS:n haastatteleman oikeuden puheenjohtajan mukaan Karalahtea ei ole saatu haastettua istuntoon.

– Uutta käsittelyajankohtaa ei ole vielä määrätty, sanoi käräjätuomari Esko Hohti Lapin käräjäoikeudesta Ilta-Sanomille.

Käräjätuomarin mukaan Karalahtea yritettiin tavoitella tavanomaiseen tapaan sekä postitse että haastemiehen avulla. Karalahtea oli lopulta pyritty haastamaan etsintäkuulutuksen kautta, joka on ollut voimassa 2.6.2021 saakka. Näistä toimenpiteistä huolimatta haastaminen ei onnistunut, Hohti kertoi IS:lle.

Syyttäjä vaatii käräjäjutussa ex-kiekkoilijalle rangaistusta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä ja pahoinpitelyn yrityksestä. Tapaus liittyy IS:n mukaan Karalahden yökerhoseikkailuun Kittilän Levillä 26.1.2020.

Asianomistajina eli rikoksen uhreina välikohtauksessa ovat vuosina 1982 ja 1988 syntyneet miehet. Käräjäkäsittelyn piti alkaa 9. kesäkuuta Rovaniemellä.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut