Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Jyväskylän kaupunginhallitus ei ryhtynyt toimiin rikossyytteen saanutta Teemu Torssosta vastaan – vetoaa valtuustokauden päättymiseen

Torssosta vastaan on nostettu syytteet laittomasta uhkauksesta, törkeästä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksista. VALTTERI VAINIO / LEHTIKUVA

STT

Jyväskylän kaupunginhallitus päätti maanantaina, ettei se ryhdy toimenpiteisiin rikossyytteen saanutta valtuutettua Teemu Torssosta kohtaan. Päätöstä perusteltiin sillä, että valtuustokausi on lopuillaan. Päätös oli yksimielinen.

Valtuuston kokouksia on kuluvalla kaudella jäljellä enää kaksi.

Torssosta vastaan on nostettu syytteet laittomasta uhkauksesta, törkeästä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksista. Valtuusto voi pidättää syytetyn luottamushenkilön toimestaan oikeudenkäynnin ajaksi.

Syytteistä huhtikuussa kertoneen Ylen mukaan ne liittyvät vuoden takaiseen välikohtaukseen Jyväskylässä. Toukokuulle suunniteltu oikeudenkäynti siirtyi kuntavaalien yli, kertoi Yle viime viikolla .

Oikeudenkäynti siirtyi, koska Torssosen pyytämää lisätutkintaa ei saatu valmiiksi, kertoi syyttäjä Janne Kangas Ylelle.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut