Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Särkänniemi avaa suurten huvipuistojen kesän

Tampereen Särkänniemi aukeaa tänään yleisölle. VIENA KYTÖJOKI / LEHTIKUVA

STT

Tampereen Särkänniemen huvipuisto aukeaa yleisölle tänään. Huvipuiston kausikortin haltijoille järjestettiin ennakkopäivät torstaina ja perjantaina.

Särkänniemen huvipuistoon otetaan sisään vain rajallinen määrä ihmisiä terveysturvallisuuden takaamiseksi. Paikan huvipuistoon voi varmistaa tekemällä varauksen tai ostamalla päiväkohtaisen rannekkeen. Asiakkaat voivat varata paikkoja Särkänniemeen paikkoja sähköisesti.

Myös muun muassa Helsingin Linnanmäen kävijämääriä rajoitetaan koronaepidemian vuoksi. Rajoitetusta kävijämäärästä noin puolet pääsee sisään huvipuistoon ilman varausjärjestelmää ja ilman sisäänpääsymaksua. Huvipuiston portit voidaan kuitenkin sulkea, jos kävijöiden määrä ylittää kapasiteetin. Tällöin ihmisiä kehotetaan odottamaan sisäänpääsyään huvipuiston porteilla. Kävijöiden tarkat rajat ilmoitetaan myöhemmin.

Särkänniemi on Suomen suurista huvipuistoista ensimmäinen, joka avaa kesäkautensa. Esimerkiksi Kouvolan Tykkimäki aukeaa 29. toukokuuta ja Linnanmäki 1. kesäkuuta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut