Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Prinssi Harry kertoi Oprahille pelänneensä perheensä kokevan saman kohtalon kuin prinsessa Diana

Vaikka tämä on ollut käsittämättömän raskasta, niin ainakin meillä on toisemme, prinssi Harry sanoi haastattelussa viitaten puolisoonsa Meghan Markleen. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Prinssi Harryn mukaan hän luopui kaikista brittihovin edustustehtävistä, koska pelkäsi lehdistön vainon johtavan samaan tulokseen kuin äitinsä prinsessa Dianan kohdalla vuonna 1997.

Harry on syyttänyt paparazzeja ja tabloid-lehdistöä osallisuudesta kolariin, jossa Diana kuoli.

– Suurin huoleni oli, että historia toistaa itseään. Olen erittäin helpottunut, että voin istua tässä vaimoni kanssa keskustelemassa, koska en osaa edes kuvitella, miten raskasta tämä oli hänelle (Dianalle) yksinään, Harry sanoi Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa.

– Vaikka tämä on ollut käsittämättömän raskasta, niin ainakin meillä on toisemme, prinssi jatkoi viitaten puolisoonsa Meghan Markleen, joka oli myös mukana ohjelmassa.

Harry ja Meghan vetäytyivät hovista viime vuoden maaliskuussa ja muuttivat Yhdysvaltoihin. Britannian hovi kertoi viime viikolla, että pariskunta ei enää palaa hovin edustustehtäviin.

CBS-yhtiö esitti myöhään sunnuntaina Suomen aikaa katkelmia ohjelmasta, joka nähdään kokonaisuudessaan viikon kuluttua.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut