Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Laitilassa paloi maatalouskäytössä ollut lämpökeskus – sammutustöihin lähetettiin lähes 30 yksikköä

STT

Laitilassa Varsinais-Suomessa paloi myöhään sunnuntaina maatalouskäytössä ollut lämpökeskus, päivystävä palomestari Sebastian Holm kertoi STT:lle puolenyön jälkeen.

Holmin mukaan alueella on esimerkiksi kasvihuoneita. Puuhaketta hyödyntävä lämpökeskus oli päällä palon syttyessä, Holm kertoo.

Aiemmin kerrottiin, että lämpökeskus sijaitsee noin 500 neliön rakennuksessa. Hälytys suuresta tulipalosta tuli sunnuntai-iltana noin puoli kymmeneltä. Palopaikalle lähetettiin 27 yksikköä Varsinais-Suomen ja Satakunnan pelastuslaitosten alueilta.

Huone, jossa lämpökeskus oli, paloi Holmin mukaan pahasti. Rakennuksen palo-osastointi kuitenkin toimi suunnitellusti, mikä auttoi palon rajaamisessa. Holmin mukaan lähistöllä oli myös muita rakennuksia, joten leviämisuhka oli olemassa.

Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Aineellisten vahinkojen määrään Holm ei ottanut kantaa.

Palo saatiin sammumaan puolilta öin. Varsinais-Suomen pelastuslaitos kertoi Twitterissä , että palopaikalla oli siirrytty jälkisammutukseen ja -vartiointiin.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut