Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Nokia teki viiden vuoden sopimuksen yhdysvaltalaisen T-Mobilen kanssa

Nokian mukaan T-Mobilen kanssa tehty sopimus ei vaikuta yhtiön aiemmin antamiin tulevaisuuden näkymiin. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

STT

Nokia kertoo tiedotteessa tehneensä viiden vuoden sopimuksen yhdysvaltalaisen T-Mobilen kanssa. T-Mobile puolestaan kertoo verkkosivuillaan, että se on tehnyt usean miljardin dollarin sopimukset Nokian ja Ericssonin kanssa kehittääkseen ja laajentaakseen 5G-verkkoa.

Nokia kertoo, että T-Mobilen kanssa tehty sopimus ei vaikuta yhtiön aiemmin antamiin tulevaisuuden näkymiin.

Markkinoilla Nokian sopimus otettiin vastaa myönteisissä tunnelmissa. Nokian osake oli Helsingin pörssissä noin kello yhden aikaan päivällä 1,77 prosentin nousussa.

Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark sanoo tiedotteessa, että sopimus merkitsee pitkäaikaisen yhteistyön jatkumista.

Lundmarkin mukaan laajennettu ja paranneltu 5G-verkko tarjoaa mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia yhä useammalle ihmiselle ja yritykselle.

T-Mobilen teknologiajohtaja Neville Ray sanoo tiedotteessa, että T-Mobilella on jo Yhdysvaltain laajin 5G-verkko.

– Nämä sopimukset pitkäaikaisten kumppaniemme, Nokian ja Ericssonin, kanssa, auttavat viemään meidän 5G-johtajuuden entistä pidemmälle tarjoamalla vielä parempia kokemuksia asiakkaillemme lähivuosina, hän sanoo.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut