Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Junaliikenteen pysäyttänyt sähköratavaurio Oulun ja Kemin välillä saadaan arvion mukaan korjattua aamuyöllä, Jyväskylän ja Jämsän välinen vaurio on korjattu

Raideliikennettä on tänään häirinnyt kaksi sähköratavauriota. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Oulun ja Kemin välisen junaliikenteen pysäyttänyt sähköratavaurio saadaan korjattua arviolta neljältä aamuyöstä, rataliikennekeskus tiedottaa. Liikenne on keskeytettynä Simossa havaitun sähköratavaurion vuoksi, ja henkilöjunia korvataan linja-autoilla. Yöjunat odottavat radan aukeamista.

Junaliikenteen Jyväskylän ja Jämsän välillä pysäyttänyt sähköratavaurio saatiin korjattua aiemmin illalla. Junaliikenne rataosuudella oli poikki iltapäivästä alkaen ja henkilöjunat oli korvattu linja-autoilla.

Molempien vaurioiden taustalla on ilmeisesti kova tuuli, rataliikennekeskuksesta kerrottiin STT:lle illalla. Oulu–Kemi-välillä ajolangalle on kaatunut puu, Jämsä–Jyväskylä-välillä puolestaan oli rikkoutunut ripustimia.

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut