IL: Hyvinkäällä kaksi ihmistä murhannut ja seitsemää haavoittanut mies jätti palaamatta lomalta avovankilaan, poliisi etsii

Hyvinkäällä vuonna 2012 tapahtuneista murhista tuomittu Eero Hiltunen on jättänyt palaamatta lomalta avovankilaan ja on katkaissut pantansa, kertoo Iltalehti.

Iltalehden tietojen mukaan Hiltunen kärsi tuomiotaan avolaitoksessa Suomenlinnassa. Hiltunen oli päässyt vankilomalle, mistä hän jäi palaamatta avovankilaan.

Rikosseuraamuslaitoksesta (Rise) vahvistetaan Iltalehden tiedot, joiden mukaan yksi avolaitosvanki on katkaissut pantansa, mutta vangin henkilöllisyyttä ei vahvisteta. Vangista annettiin Risen turvallisuusjohtaja Ari Juutin mukaan heti etsintäkuulutus.

Iltalehden tietojen mukaan Hiltunen on lähtenyt liikkeelle Hyvinkään seudulta. Paikallinen asukas kertoo nähneensä poliiseja ja poliisikoiria metsässä. Merkkejä etsinnöistä on näkynyt parin päivän ajan.

Hiltunen ampui ihmisiä kerrostalon katolta Hyvinkäällä vuonna 2012. Kaksi kuoli ja seitsemän haavoittui.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut