Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Norppaliven viides tuotantokausi keräsi 1,2 miljoonaa katsontakertaa

Norppalive on kerännyt viiden viime kevään aikana yli 8 miljoonaa katsontakertaa. HANDOUT / LEHTIKUVA

STT

WWF:n Norppaliven viides tuotantokausi on päättynyt tältä vuodelta. Saimaannorppien 1. toukokuuta alkanutta suoraa lähetystä katsottiin tänä vuonna yhteensä 1,2 miljoonaa kertaa. Norppalive on kerännyt viiden viime kevään aikana yli 8 miljoonaa katsontakertaa.

– Kun avasimme Norppaliven, ennustimme näkevämme jälleen rauhallista ja leppoisaa köllöttelyä. Sitäkin pääsimme todistamaan, mutta ensimmäistä kertaa Norppaliven historiassa lähetyksessä nähtiin myös norppien välisiä kärhämiä, WWF:n viestinnän asiantuntija Joonas Fritze kertoo tämän vuoden lähetyksestä.

Norppaliven kuvaamalla kivellä nähtiin tänä keväänä kaikkiaan kolme eri saimaannorppaa.

Tällä kertaa ruudulla ei nähty lähetyksessä aiempina vuosina viihtynyttä Pullervo-norppaa. Itä-Suomen yliopiston norppatutkijoiden mukaan Pullero on kuitenkin nähty hyvissä voimissa toisessa paikassa Saimaalla toukokuun aikana.

Norppalive on osa WWF:n Luontolive-sivustoa, jossa seurataan suoria lähetyksiä suomalaisesta luonnosta.

– Kaikkien Luontoliven kamerahankkeiden tavoitteena on levittää tietoa harvinaisista tai uhattuina olevista luonnonvaraisista eläinlajeista ja innostaa ihmisiä osallistumaan luonnon suojeluun tarjoamalla omakohtaisia luontoelämyksiä virtuaalisesti, WWF:n ohjelmapäällikkö Petteri Tolvanen kertoo.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut