"Haluan, että leipomukseni maistuvat parhailta ikinä" – Koronakriisi sai kotileipurit villeiksi, ja nyt leivonnan asiantuntija kertoo syyn

Leipominen tuo poikkeusaikanakin konkreettisuutta ja hallittavuutta elämään, arvioi leipureita ja kondiittoreja kouluttava Marjo Huuskonen.

Korona-aika on villinnyt monet suomalaiset leipoosiin eli pakonomaiseen leivontatarpeeseen. Siitä kertovat kieltään kauppojen tyhjentyneet leivontahyllyt. Milloin lopussa on ollut kuivahiiva, milloin jauhot.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Aamupostin sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi