Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Matalapaine jää pyörimään Suomen ylle – kehnoa ajokeliä luvassa useita päiviä

Matalapaine jää kuitenkin pyörimään Suomen ylle, joten huonoa ajokeliä on luvassa osaan maata myös tiistaiksi ja keskiviikoksi. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

STT

Lännestä sunnuntaina vyörynyt matalapaine tuo maanantainakin lunta, räntää ja vettä Suomeen. Ajokeli on maanantaina erittäin huono Lapissa, Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Melko kehnoon liikennesäähän on syytä varautua myös Pohjanmaan muissa maakunnissa. Lapin länsiosissa sekä Suomen kaikilla merialueilla olosuhteita heikentää lisäksi kova tuuli.

Sankimmat lumisateet alkavat hellittää maan pohjoisosissa maanantaina illalla. Matalapaine jää kuitenkin pyörimään Suomen ylle, joten huonoa ajokeliä on luvassa osaan maata myös tiistaiksi ja keskiviikoksi.

Ilmatieteen laitoksen mukaan pääsiäisen myräkkää ei voi pitää takatalvena. Vuodenaikaan nähden on varsin normaalia, että lunta saadaan runsaastikin.

Kommentoi

Mainos: Nikotiinipussit.com

Nikotiinikorvaushoito-tuotteiden suosio Suomessa kasvaa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut