Sanoman satojen miljoonien yritysmyynti toteutuu, Hollannin kilpailuviranomaiselta vihreää valoa kaupoille

Hollannin kilpailuviranomainen on hyväksynyt mediakonserni Sanoman yrityskaupan, jossa se myy Hollannin ja Belgian aikakauslehtimarkkinalla toimivan Sanoma Media Netherlandsin. AFP / LEHTIKUVA

STT

Hollannin kilpailuviranomainen on hyväksynyt mediakonserni Sanoman yrityskaupan, jossa se myy Hollannin ja Belgian aikakauslehtimarkkinalla toimivan Sanoma Media Netherlandsin . Kaupan arvo on 460 miljoonaa euroa.

Ostaja on Hollannissa ja Belgiassa toimiva monimediayhtiö DPG Media . Sanoma arvioi kaupan toteutuvan seuraavan kahden viikon aikana.

Yrityskaupasta kerrottiin alun perin joulukuussa, jonka jälkeen se siirtyi kilpailuviranomaisen tarkasteluun. Kilpailuviranomainen hyväksyi kaupan ehdoitta, Sanoma kertoo.

Sanoma on aiemmin vuonna 2017 myynyt osuutensa hollantilaisesta SBS Broadcasting -mediayhtiöstä. Konsernin toiminnot käsittävät jatkossa Sanoma Learningin ja Sanoma Media Finlandin .

Sanoma on STT:n suurin omistaja.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut