Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aetos Kronos voittaja, Hierro Boko loistava kolmas Solvallan raveissa

Jerry Riordanin Aetos Kronos ravasi voittoon C Th Ericssons Memorial -kultafinaalissa Solvallassa lauantaina. Hannu Korven Hierro Boko teki hienon juoksun ja otti arvokkaan kolmossijan.

Mika Forss ajoi Hierro Bokon johtohevosen rinnalle. Valjakko sai selän, kun Magnus A Djusen ajama Aetos Kronos nousi toiselle kierros ennen maalia. Chapuy, Aetos Kronos ja Hierro Boko kävivät tiukan kamppailun voitosta.

Heli Tarrimaan hoitama Aetos Kronos tsemppasi ykköseksi, Chapuy piti kakkoseksi. Hierro Boko teki loistavan juoksun ja oli kolmas alun kiertelystä huolimatta. Koko kärkikolmikko sai saman ajan 12,1a/2140m. Ykköspalkinto oli 500 000 kruunua.

STL-divisioonakierros päättyi High On Pepperin näytökseen. Jorma Kontio ajoi 5-vuotiaalla ruunalla takarivistä heti eteenpäin ja keulaan avauspuolikkaan jälkeen. Katja Melkon ja Janne Sorosen valmentama High On Pepper oli ylivoimainen ja voitti ajalla 13,5a/2140m. Ykkönen oli hevosen neljäs peräkkäinen Solvallassa. Melissa Melkko on hoitaja.

Torbjörn Jansson ajoi Bedazzled Soxin keulaan 4-vuotislähdössä. Roger Walmannin valmennettava veti varmasti maaliin asti. Riina Rekilän kasvattama Tetrick Wania joutui alussa pakittelemaan porukan hännille. Conrad Lugauerin ajama ori kiri tuulispäänä kolmanneksi ja näytti, että huippukunto on löytymässä.