Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rantanen ei lähestynyt 50 maalin rajaa – Colorado voitti Arizonan 3–1

Jääkiekon NHL:ssä Coloradon suomalaissankari Mikko Rantanen ei tällä kertaa päässyt lähemmäs hamuamaansa 50 maalin rajaa kaudella. Colorado Avalanche voitti vierailleen Arizona Coyotesin maalein 3–1, mutta Rantanen ei päässyt pisteille reilun 23 peliminuuttinsa aikana.

Ottelu oli tasainen, ja joukkueet aloittivat kolmannen erän tasatilanteessa 1–1. Maalintekijöinä ensimmäisessä erässä olivat Coloradon Nathan MacKinnon ja Arizonan Clayton Keller. Kolmannessa erässä Arizonan verkkoa heiluttivat Coloradon Cale Makar ja J.T. Compher ylivoimalla.

Rantanen on tehnyt kaudellaan jo mojovat 47 maalia ja napannut 38 syöttöpistettä. Tehopisteitä on kertynyt selvästi enemmän kuin yksi ottelua kohden.

Ottelun muista suomalaisista Arizonan puolella pelanneet Matias Maccelli ja Juuso Välimäki eivät hekään päässeet pisteille. Coloradon Artturi Lehkonen oli poissa jäiltä sormivamman vuoksi.

Buffalo voitti New Jerseyn 5 - 4, Erik Haulalle syöttöpiste

Toisaalla pelannut isäntäjoukkue Buffalo Sabres lähetti vierailleen New Jersey Devilsin takaisin otettuaan tästä täpärän 5–4-voiton. Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat Buffalon selkeitä voittoja, mutta New Jersey otti kolmannessa erässä kahden maalin loppukirin, joka ei kuitenkaan riittänyt voittoon.

Pelin tasaaminen jäi New Jerseylle yhden hylätyn maalin päähän. Jack Hughesin maali toisen erän lopulla hylättiin valmentajan haastamana.

Kohtaamisessa Buffalon maalia vahtinut Ukko-Pekka Luukkonen torjui 27 kertaa. New Jerseyn puolella Erik Haula nappasi syöttöpisteen Kevin Bahlin maalista ensimmäisen erän lopulla. Haula on tehnyt kaudella pelaamissaan 72 ottelussa 8 maalia ja kerryttänyt 26 syöttöpistettä.

Columbus Blue Jackets voitti jatkoajalla New York Islandersin 5–4. Ottelussa ei ollut suomalaisia.