Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KalPa tasoitti puolivälieräsarjan Pelicansia vastaan – kapteeni Tuomas Kiiskinen kuopiolaisten sankarina

KalPa tasoitti lauantaina Liigan puolivälieräsarjan Pelicansia vastaan kotivoitolla lukemin 3–0. Ottelusarja on nyt tasatilanteessa 1–1, ja se jatkuu maanantaina Lahdessa. Ottelua oli seuraamassa Niiralan montussa komea yleisömäärä: 5 023 katsojaa.

Kuopiolaisten sankareiksi nousivat kapteeni Tuomas Kiiskinen kahdella osumallaan sekä nollapelin torjunut Juha Jatkola. Nuori maalivahti venyi kiekon eteen yhteensä 13 kertaa.

Fyysisessä ja vauhdikkaassa kamppailussa vihellettiin peräti 21 jäähyä. Isommilta rangaistuksilta kuitenkin vältyttiin, vaikka tunteet kaukalossa useampaan otteeseen kuumenivatkin.

Myös kotijoukkueen päävalmentaja Tommi Miettinen nosti ottelun jälkeen esiin joukkueen maalivahtipelin sekä kapteenin esimerkin.

– Erinomainen alivoima, maalivahtipeli ja Tuomas Kiiskiseltä tosi tärkeät kaksi maalia. Tästä on hyvä jatkaa, summasi Miettinen lehdistötilaisuudessa.