Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hausjärven Kivimäki nyrkkeili hopeaa nuorisokisoissa – edessä vielä Tampereen-turnausta ja Irlannin-leiriä

Oittilainen Janakkalan Nyrkkeilijöiden Iivari Kivimäki iski Kirkkonummella käydyillä Nuorisonyrkkeilypäivillä SM-hopeaa.

Yli 75-kiloisten sarjassa iskenyt Kivimäki löi lauantain välierissä rohkeasti taistelleen Kemin Innon Pauli Lampiahon ja lähti sunnuntain finaaliin hakemaan revanssia Porin Herkulesta edustavasta Oscar Lindemanista.

Finaalikaksikko oli kohdannut kuukautta aiemmin TUL-turnauksessa Lahdessa, jolloin taiston tauottua Lindemanin käsi nostettiin pistevoiton merkiksi ylös. Nyt finaalikehään kipusi nälkäinen ja täynnä itseluottamusta ollut, hyvin harjoitellut JaNyn iskijä.

Ottelu pysyi hyvin tasaisena ja jännittävänä loppuun asti, kun molemmat oman ikäluokkansa raskassarjalaiset ottelivat tarkasti ja teräviä iskuja lyöden, toisen iskuvoimaa sopivasti kunnioittaen.

Kongin kumahdettua arvostelutuomarit arvostivat enemmän porilaisen liikkumista kuin Kivimäen peräänantamattomuutta. Näin Kivimäen kaulaan ripustettiin SM-hopeamitali.

Kivimäen kevätohjelmaan kuuluu vielä kansainvälinen Pirkka-turnaus Tampereella ja Janakkalan Nyrkkeilijöiden Irlannin harjoitus- ja kisamatka toukokuun lopussa.