Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maailmanlistan ykköseksi palanneen Novak Djokovicin seuraava turnaus kysymysmerkki

Tenniksen Australian avoimet sunnuntaina voittanut Novak Djokovic sanoi maanantaina pyrkivänsä pelaamaan turnauksissa kuukauden kuluttua. Täyttä varmuutta asialle serbialaissuuruus ei kuitenkaan luvannut, sillä hän kärsii takareisivammasta.

– Käyn lääkärintarkastuksissa lähipäivinä. Sitten pystyn puhumaan asiasta hieman enemmän ja ymmärtämään tilanteeni, Djokovic vastasi kysymykseen siitä, koska hän pelaa seuraavaksi.

Djokovic on ilmoittautunut kuukauden päästä pelattavaan Dubain ATP-turnaukseen, mutta loukkaantuminen asettaa kysymysmerkkejä.

Djokovic nousi maanantaina julkaistulla miesten kaksinpelin maailmanlistalla ykköseksi. Edellisellä listalla hän oli viidentenä. Espanjan Carlos Alcaraz putosi ykköspaikalta toiseksi.

Djokovic kukisti Australian avointen finaalissa Kreikan Stefanos Tsitsipasin ja nousi Rafael Nadalin rinnalle 22:n grand slam -mestaruuden ennätysmieheksi.