Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Teivainen ohjasti tyylipuhtaan hattutempun Vermossa

Menestysohjastaja Antti Teivainen ohjasti keskiviikkona Vermossa kolme perättäistä ykköstilaa.

Voimaliigassa kilpailtiin kolmen kierroksen verran. Teivainen pyrki heti alkumatkasta keulapaikalle ohjastamansa Way To Gon kanssa, mutta Henna Halme piti Amperage Hanoverin rattailla paikastaan kiinni. Way To Go painui sisäradalla, josta pääsi kirivaiheessa vapaalle radalle ja lennähti herkällä tyylillä parhaaksi.

Antti Teivainen oli ehdottanut Way To Gon valmentajalle Kristian Lellalle muutoksia hevosen kilpavarustukseen. 10-vuotias olikin Vermossa viimeisiä kisojaan parempi.

– Otettiin hevoselta sekki pois. Koetettiin antaa sille sitä kautta vapautta juosta, Teivainen perusteli muutoksia.

– Hevonen meni tänään suoraan ja oli jo lämmityksessä energisen oloinen.

Teivaisella kulki Vermossa lujaa, sillä kotiradallaan ohjastanut yli 8 300 voiton mies ajoi 65-täysosuman myös Rannan Pomolla. Teivainen kaasutteli Mika Mäkelän valmentamalla suomenhevosella päättäväisesti keulapaikalle takarivin lähtöpaikasta huolimatta. Rannan Pomo voitti vakuuttavasti.

Nurmijärveläisen Teivaisen ilta huipentui, kun hän narutteli vielä ravi-illan päätteeksi Vicky Savoyn parhaaksi aloittelevien hevosten lähdössä.

Vihdoin voittovuorossa

Veijo Heiskasen valmennukseen syksyllä siirtynyt Fantom Factor oli ennen keskiviikkoiltaa ollut useamman kerran lähellä voittoa, mutta ruuna oli joutunut tyytymään kakkossijoihin. Niitä sen uralla oli tullut jo kahdeksan.

Vermossa Henna Halmeen ohjastama Fantom Factor tuli kirinsä sitkeästi perille saakka ja otti uransa avausvoiton 38. kilpailussaan.

– On ihmetelty, että miksei ruuna ole aikaisemmin voittanut. Onneksi nyt se näytti, että osaa voittaa. Omistajalle oikein paljon onnea – nyt pitkä odotus palkittiin, Halme lähetti terveiset Pauli Savolaiselle Mäntsälään.

Toto65-voittoihin ylsivät myös Callela Ladybird ja Savon Sisu. Täysosumalla lunasti 431,14 euroa, viidellä oikein sai 5,16 euroa.