Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pekka Järvinen Cocksiin seuratoimintajohtajaksi – työ alkaa vuoden alussa

Riihimäkeläisen käsipallon parissa jo aiemminkin toiminut Pekka Järvinen aloittaa Riihimäen Cocksin seuratoimintajohtajana tammikuun alussa.

41-vuotias riihimäkeläinen on tehnyt työuraa kunnallisen nuoristyön parissa, nuoriso-ohjaajan, erityisnuorisotyöntekijän ja nuorisosihteerin rooleissa.

Järvinen on myös pelannut käsipalloa niin juniorina kuin aikuisenakin sekä ollut mukana käsipallovalmennuksessa.

Järvisen työnä on seuratoiminnan pyörittäminen, talous ja varainhankinta sekä junioritoiminnan organisointi ja kehittäminen.

– Tärkein tehtävä on varmistaa, että meidän valmentajilla on mahdollisuudet toteuttaa laadukasta valmennustyötä ja meidän pelaajilla on mahdollisudet harrastaa haluamallaan tasolla turvallisesti, Järvinen toteaa Cocksin sivuilla.

Ensimmäinen tavoite hänellä on saada jokaiseen juniorisarjaan joukkue Cocksilta.

– Tärkeintä urheilussa on ilo ja tekemisestä nauttiminen, eli tekemisen pitää tuntua merkitykselliseltä ja tuottaa mielihyvää [...] Tavoitteena tulee olla fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti hyvinvoivia ihmisiä – bonuksena on, jos heistä tulee älyttömän hyviä käsipallossa, Järvinen toteaa.

Hän näkisi mielellään Cocksin Suomen suurimpana käsipalloseurana ja Riihimäellä mahdollisuuden jatko-opintojen ja käsipallon yhdistämiseen ammattikorkeakoulu- ja yliopistotasolla.

Lähde: Cocksin nettisivut