Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SaiPan karmea alavire jatkui Ässiä vastaan, kahden pelin maaliero on 2–13

Joskus joukkueiden voitto- tai tappioputket kääntyvät nopeasti. Sarjajumboksi valahtanut SaiPa on viime aikoina löytänyt pientä nousuvirettä ja napannut peräkkäisiä voittoja, mutta sunnuntaina koettu murskatappio veisti siitä parhaan siivun pois.

Lappeenrantalaisten alavire jatkui Ässien vieraana keskiviikkona, kun porilaiset nappasivat 5–1-voiton. Patapaitojen pikamaalit olivat kova takaisku heikentyneelle pelivireelle. SaiPan kahden viimeisimmän pelin saldona on maalierona 2–13.

– Tämä ei ole lähelläkään meidän parasta pelaamistamme. Kauhean työmäärän olemme tehneet, jotta pääsimme takaisin raiteille, ja sen jälkeen tällainen on huonoa pelaamista, SaiPan kapteeni Jarno Koskiranta harmitteli.

Kokenut kapteeni yrittää vahvistaa joukkueen uskoa sekä kentällä että pukukopissa.

– Välillä täytyy yrittää herätellä joukkuetta kovempaan, kun taas joskus täytyy löytää myönteisiä asioita.

Keskiviikkona SaiPan ainoan osuman teki Valtteri Ojantakanen. Kaksi maalia kirjauttanut Ässien Derek Barach oli mukana siinäkin, sillä SaiPan hyökkääjän kauden kuudes osuma meni sisään Barachin luistimesta.