Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Loukkaantumisesta toipunut Daniel O'Shaughnessy pohjusti Suomen maalin tasapelissä Norjaa vastaan

Loukkaantumisesta toipunut Daniel O’Shaughnessy teki paluun Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen avauskokoonpanoon, kun Huuhkajat kohtasi Norjan Oslossa. Ottelu päättyi 1–1-tasatulokseen.

Suomi meni 32. minuutilla johtoon, kun O’Shaughnessy keskitti ja Benjamin Källman pukkasi pallon maaliin.

Norja oli ottelussa ilman supertähteään Erling Braut Haalandia, mutta Arsenal-kapteeni Martin Ödegaard pelasi koko kamppailun.

Suomelle ikäviä uutisia olivat keskuspuolustaja Robert Ivanovin ja Pyry Soirin loukkaantumiset toisella puoliajalla.

Päävalmentaja Markku Kanerva oli myllännyt avauskokoonpanoaan uusiksi verrattuna torstain otteluun Pohjois-Makedoniaa vastaan.

Hradecky tuli Huuhkajien maalille. Leo Väisänen, Ivanov ja O’Shaughnessy aloittivat keskuspuolustajina. Wing-backeina eli voimakkaasti hyökkäyksiin nousevina laitapuolustajina pelasivat Ilmari Niskanen ja Soiri. Keskikentällä aloittivat Anssi Suhonen, Niilo Mäenpää ja Robin Lod. Hyökkäyksessä aloittivat Forss ja Källman.

Ottelu alkoi Norjan ja Suomen kannattajaryhmien pitämällä hiljaisella hetkellä Qatarin MM-turnauksen työmailla kuolleiden vierastyöläisten muistoksi.

Suomen saldoksi otteluista Pohjois-Makedoniaa ja Norjaa vastaan tuli kaksi tasapeliä. Huuhkajat aloittaa EM-karsintaurakkansa maaliskuussa.