Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korisliigan jumbo Korihait kiusasi kärki-Kobria, Seagulls tyrmäsi KTP Basketin

Miesten Korisliigan tasaisuudesta saatiin näyte perjantaina Lapualla, jossa liigaa johtava Kobrat otti sarjataulukon viimeisenä olevasta Uudenkaupungin Korihaista lopulta voiton 86–80.

Korihait hallitsi peliä kolmannen jakson puoliväliin asti parhaimmillaan 13 pisteen johdolla. Kobrat nykäisi ohi kolmannen jakson lopussa, mutta Korihait kärkkyi vielä viisi minuuttia ennen loppua kahden pisteen päässä.

– Mentiin vanhalla kaavalla eli annettiin vastustajalle johto ja alettiin sitten vasta pelata. Voisi tehdä toisinkin päin, ettei tarvitsisi ottaa niin paljon eroa kiinni. Teimme kyllä lopussa fiksuja ratkaisuja, totesi Kobrien laitahyökkääjä Juho Lehtoranta.

Kobrien voittoa rakensivat Denzel Livingston 26:lla ja Danny Pippen 15 pisteellä. Korihaiden tehomies Trey Niemi keräsi piste-ennätyksensä 28.

Seagullsin hurja alku tyrmäsi KTP Basketin

Helsinki Seagulls otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se tyrmäsi jo alkujaksoilla KTP Basketin numeroin 106–75.

Seagulls aloitti hurjasti ja pohjusti voittonsa jo ensimmäisellä neljänneksellä. Kotijohto kasvoi muutamassa minuutissa 20 pisteeseen ja 42–15-numeroihin päättyneen jakson lopussa jo 30 pisteeseen.

Toinen puolisko pelattiin tasaisemmin, kun KTP voitti kaksi viimeistä jaksoa, mutta kotivoittoa se ei enää uhannut. Seagulls teki ensimmäisellä puoliskolla 73 pistettä, mutta toisella vain 33.

Zena Edosomwan heitti Seagullsille 20 pistettä ja Lassi Nikkarinen sekä Jeffrey Carroll 19. Kolmannen peräkkäisen tappion kärsineen KTP:n tehokkain oli Roydell Brown 17 pisteellä.