Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kärki-Kobrat taisteli täpärän voiton Lahdesta

Lapuan Kobrat venytti miesten Korisliigassa sarjajohtonsa kahden voiton suuruiseksi, kun se haki Lahti Basketballista täpärän voiton 84–81.

Lahti johti parhaimmillaan kolmannella jaksolla 13 pisteellä, mutta Kobrat kipusi jakson 30–14-voitolla edelle. Lahti kävi johdossa vielä neljä minuuttia ennen loppua, mutta Kobrat vei kiihkeät loppuhetket.

– Emme oikein onnistuneet Lahden pistoolilähtöjen kanssa. Meille tuli myös hirveä kasa pallonmenetyksiä, mutta tuli niitä Lahdellekin, joten onneksi ne eivät lopulta maksaneet meille voittoa, sanaili Kobrien valmentaja Ville Turja.

Danny Pippen heitti Kobrille 31 pistettä ja Kaelin Jackson 25. Michael Ertel tulitti lahtelaisille 27 pistettä ja Karl Gamble 17.

Kataja jatkoi Hongan tappioita

Joensuun Kataja Basket säilytti tuntuman sarjataulukon kärkeen otettuaan Tapiolan Hongasta kotivoiton 80–68.

Hongalle tappio oli seitsemäs yhdeksästä pelistä. Tuo saldo pitää nousijajoukkueen liigan peräpäässä.

Honka aloitti terävämmin, mutta Kataja nousi edelle jo ensimmäisellä neljänneksellä eikä luopunut enää asemastaan. Honka kävi kolmannen jakson puolivälissä viiden pisteen päässä, mutta muuten loppupeli eteni noin kymmenen pisteen kotijohdossa.

Rahlir Hollis-Jefferson teki Katajalle 17 pistettä ja Galin Smith 16. Hongasta Malcolm Duvivier keräsi 22 pistettä ja Tuukka Kotti 13.